Wie Ben Ik?

JESSICA VAN

JJ'S WRITING

WIE BEN IK?

 

Mijn naam is Jessica. Ik ben een Master studente in Politieke Communicatie. In 2017 heb ik mijn Bachelor in Digital Media Communications afgerond. Tijdens deze opleiding ben ik begonnen als Freelance schrijfster en vertaler, waar ik verrast werd door de positieve feedback van mijn cliĆ«nten. 

 

Mijn ervaring met de Engelse taal komt voort uit mijn Bachelor studie die ik volledig in Engeland heb gedaan. Daarnaast lees ik al vanaf jonge leeftijd Engelstalige boeken en bevind ik mij grotendeels in Internationale omgevingen waar Engels de gesproken taal is. 

 

Mijn passie voor schrijven en onderzoeken is ook al van jongs af aan erg dominant aanwezig. Van schrijfwedstrijden tot schoolverslagen, geef mij een schrijfopdracht en ik zet mij volledig in. Ik heb het geluk dat mijn passie en talent identiek zijn, vandaar de beslissing om JJ's Writing te beginnen. 

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

JJ'S WRITING

Unieke teksten,

 speciaal voor jou gemaakt

 

 Schrijven, vertalen en onderzoek op maat. Vertel mij welke boodschap jij de wereld in wilt brengen en ik bezorg deze boodschap in een mooie tekst.

Get in Touch

 

Goes, Nederland 

Email:  jessica@jjs-writing.nl

Telefoon: +31 6 39 31 81 76

Copyright @ All Rights Reserved